02 376 41 82
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  
Dinsdag tem zaterdag, van 9:00 tot 18:30
  
DROGENBOSSESTEENWEG 210, 1180 UKKEL
  
02 376 41 82
  
store@bikeemotion.be
  
Din tem zat, 9:00 - 18:30
  
DROGENBOSSESTWG 210, 1180 UKKEL
onderhoud-1 onderhoud-2

Onderhoud en herstelling

bikeemotion is niet alleen je partner voor de aankoop van een nieuwe kwaliteitsvolle fiets. Je kunt bij ons ook terecht voor onderhoud en herstellingen. We hebben een atelier met drie werkplaatsen waar onze specialisten met veel liefde voor het vak en respect voor jouw fiets aan het werk gaan.

Koop je een fiets bij bikeemotion? Dan is je eerste onderhoud helemaal gratis!

Voor alle merken en modellen

Heb je je fiets niet bij bikeemotion gekocht? Geen probleem. Je kunt voor onderhoud en herstellingen op ons rekenen: wij brengen fietsen van alle merken en modellen weer in topconditie. De enige uitzondering zijn elektrische fietsen. We herstellen of onderhouden alleen fietsen met een motor van Bosch, Shimano of GO SwissDrive.

Wil je je fiets binnenbrengen voor een onderhoud of herstelling? Neem dan eerst even contact op om een afspraak te maken.

Ontdek onze twee formules

Formule 1: check-up
We maken je fiets schoon en controleren hem grondig. We kijken na welke onderdelen vervangen moeten worden en geven aan wat de aandachtspunten zijn. Daarna heb je de keuze of je ons de onderdelen laat vervangen en de werkpunten laat aanpakken.

Formule 2: groot onderhoud
We maken je fiets proper en vervangen meteen alle onderdelen die versleten zijn of in de nabije toekomst problemen kunnen opleveren. Daarna krijgt je fiets een grondige smeerbeurt zodat je hem zo goed als nieuw mee naar huis kunt nemen. Voor alle merken en modellen

PROJECT & COƖRDINATIE: BRAINRANGERS   |   TEKSTEN: TEKSTUEEL   |   WEBSITE: BART VENKEN
11:19:27 2020-01-22: 0.0164 s.